Де, коли і як дивитися презентацію Apple 2018 (оновлено)

Наступного тижня, 12 вересня відбудеться найочікуваніший захід місяця – презентація компанії Apple. На ній мають показати багато нових пристроїв.

Де і як дивитися
Презентація розпочнеться о 10 ранку за місцевим часом (о 20:00 по-нашому). Дивитися онлайн-трансляцію можна буде на офіційному сайті компанії Apple лише у браузері Safari на iPhone, iPad, Mac, приставці Apple TV, а також через браузер Microsoft Edge у Windows 10.

Чого чекати
Головним анонсом презентації будуть нові iPhone. Відповідно до витоків, цього разу компанія покаже одразу три смартфони: iPhone XS, iPhone XS Max та iPhone XC (або його назвуть iPhone 9). Новинки відрізнятимуться розмірами та деякими специфікаціями. Пристрої вийдуть у кількох нових кольорах і коштуватимуть близько $650-$1000.

Крім нових iPhone, 12 вересня також представлять наступне покоління «розумного» годинника — Apple Watch Series 4. За чутками, вони отримають збільшений на 15% дисплей з роздільною здатністю 480×390 пікселів за тих же габаритів. Крім цього, годинник повинен оснастити покращеними функціями відстеження показників активностей.

One more thing
На додаток до цього, є невелика частка ймовірності, що на презентації також анонсують оновлений iPad Pro 2018. Подробиць про новинку не так багато. Кажуть, він матиме дисплей із тонкими рамками та функцію розблокування за допомогою обличчя – Face ID.

Оновлено: цього разу дивитися онлайн-трансляцію можна також через актуальні версії браузерів Chrome і Firefox.