Insta360 One X2 – водонепроникна двооб’єктивна камера з кутом огляду 360° із записом 5,7К-відео

Компанія Fly Technology, ексклюзивний імпортер Insta360 та професійний дистриб’ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, анонсує постачання на ринок України нового продукту Insta360 One X2.

Заснована в 2015 р. компанія Insta360 спеціалізується на виробництві рішень для панорамної фотовідеозйомки для любителів та професіоналів. Асортимент продуктів поповнився камерою Insta360 One X2, яка сховала в мініатюрному корпусі цілий арсенал висококласних інструментів.

Insta360 One X2 – кишенькова водонепроникна двооб’єктивна камера, що записує оптично стабілізоване 5,7 К-відео з кутом огляду 360 °.

Знімальна група у кишені
Insta360 One X2 відкриває чудові творчі можливості. Має чотири режими зйомки: 360, Steady Cam, InstaPano і MultiView.

Сферичне відео 360° з роздільною здатністю до 5,7К (5760×2880) не вимагає вибору об’єкта під час зйомки – найкращий ракурс можна задати потім, на етапі редагування, або закликати на допомогу штучний інтелект.

У режимі Steady Cam працює один об’єктив, а вся міць Insta360 One X2 підпорядкована єдиній меті: зняти звичайну, “плоску”, але суперплавну надширококутну картинку.

InstaPano – новий режим фотографування. Більше не доведеться крутити смартфон та отримувати погано склеєну панораму з артефактами, все робиться одним простим натисканням кнопки.

MultiView дозволяє отримати два фрагменти, зняті синхронно, але в протилежних напрямках та з різними кутами зору. Ідеальне рішення для відеоблогерів, особливо якщо взяти до уваги, що алгоритми визначатимуть обличчя та утримуватимуть його у кадрі.

Стабільність на першому місці
Чи то сферичне відео 360 ° або звичайне відео, алгоритми FlowState роблять картинку неймовірно плавною. Вони автоматично визначають лінію горизонту та вирівнюють її. Insta360 One X2 не потребує додаткового стабілізатора.

Shot Lab
Додаток Shot Lab допомагає навіть початківцям реалізувати професійні прийоми зйомки завдяки колекції шаблонів, що оновлюється.

Стежить за будь-яким об’єктом
Достатньо вибрати об’єкт уваги на екрані або подати голосову команду. Додаток або програма Studio для ПК завдяки алгоритмам Deep Track утримають його в центрі кадру, причому не важливо, людина це, тварина або інший об’єкт, що рухається.

Штучний інтелект допомагає вибрати
Принадність панорамної зйомки 360° у тому, що не потрібно утримувати об’єкт інтересу в кадрі, але що саме побачать глядачі? Вибрати відповідний ракурс можна самостійно, а можна прислухатися до рекомендацій штучного інтелекту. Алгоритм Auto Frame намагається визначити найцікавіші об’єкти у відео та зробити їх центром уваги.

Час та простір під контролем
Функція створення гіперлапсів TimeShift повернулася в One X2 у вдосконаленому вигляді, вона працює як зі сферичним 360 ° відео, так і зі звичайним Steady Cam. Швидкість відтворення регулюється. Поле зору можна вибрати самостійно або делегувати це штучному інтелекту.

Функція Freeze Frame уповільнить фрагмент відео аж до стоп-кадра і змінить поле зору, щоб подія виглядала дійсно захоплюючою. Це також просто, як у плеєрі змінити швидкість відтворення.

Висока якість зйомки при слабкому освітленні
Insta360 One X2 має натуральну картинку з широким динамічним діапазоном. Функція PureShot під час зйомок в умовах слабкого освітлення розширює динамічний діапазон, мінімізує шуми та зберігає деталізацію.

Боротьба за якість зображення не вщухає навіть під водою. AquaVision так налаштовує баланс білого, начебто зйомка відбувалася на суші, опівдні. І ніякі фільтри чи хитрощі при постобробці не потрібні.

Кращі комплектуючі та найкращий досвід використання
Хоча Insta360 One X2 успадкувала компактність корпусу та основні елементи конструкції у своєї попередниці, One X, але це суттєвий крок уперед.

Новий акумулятор підвищеної до 1630 мАг ємності забезпечує до 80 хвилин запису. Відзнятий матеріал можна переглядати на унікальному круглому РК-екрані.

Захист корпусу за стандартом IPX8 дозволяє знімати під водою на глибині до 10 метрів без додаткових аксесуарів, а використання фірмового підводного боксу дозволяє занурюватися на глибину до 45 метрів, причому сам бокс залишається невидимим на зображенні.

У камери чотири мікрофони, і вони здатні записати або стереодоріжку з активним шумом придушення для зйомок на вітрі, або навколишнє звучання для створення максимального ефекту присутності.

Insta360 One X2 приймає голосові команди, що дозволяє керувати камерою навіть не торкаючись її руками. Вона також підтримує бездротову гарнітуру AirPods, мікрофони яких використовуються або для запису звуку, або для керування камерою.

Веб-камера 360° та прямі трансляції
У режимі Веб-камери Insta360 One X2 дає дві ширококутні картинки в Zoom та аналогічних платформах телеконференцій. Вона також дозволяє вести пряму трансляцію сферичного відео на Facebook або Youtube, а також на інші 360 ° канали.