Смарт-годинник Huawei Watch GT 2: дзвонять без смартфона, завантажують музику і тепер у двох розмірах

На сьогоднішній презентації разом зі смартфонами Mate 30, Mate 30 Pro та Mate 30 RS Porsche Design компанія Huawei представила нове покоління «розумних» годинників — Watch GT 2.

Що змінилося
На відміну від торішніх Watch GT, нова модель отримала дві версії – 42 та 46 мм. Велика версія схожа на свого попередника: 1,39-дюймовий дисплей AMOLED з роздільною здатністю 454×454.

Молодша версія менша і тонша, а рамки навколо екрана майже не помітні. Ця версія має 1,2-дюймовий екран AMOLED роздільною здатністю 390×390 пікселів.

В обох корпус із металу та захищений від води та пилу (5АТМ), а дисплей захищає округлене 3D-скло. З боків – дві фізичні кнопки.

Ємності акумулятора вистачить до 14 днів роботи у 46 мм версії та до 7 днів у 42 мм версії.

Що вміють
Працює годинник на платформі Kirin A1, яка вже знайома нам по навушниках Freebuds 3.

Одна з головних особливостей Huawei Watch GT 2 — здатність здійснювати дзвінки за допомогою Bluetooth та вбудованих мікрофонів та динаміків, перебуваючи на відстані до 150 метрів від смартфона. Також можна не лише керувати відтворенням музики, а й завантажувати на годинник до 500 треків.

Годинник також підтримує відстеження 15 видів спорту (8 видів фізичної активності на відкритому повітрі (біг, ходьба, підйом у гори, біг по пересіченій місцевості, їзда на велосипеді, плавання у відкритій воді та тріатлон) та сім видів тренувань у приміщенні (ходьба, біг , велотренажер, плавання в басейні, вільні тренування, заняття на еліптичному та гребному тренажерах), вимірювання рівня стресу, якість сну та серцевого ритму, не забули і про GPS.

Нові моделі працюють під керуванням операційної системи Huawei LiteOS.

Ціна
42-міліметрову версію оцінили у €229, за години більшого розміру доведеться віддати €249.