Варіанти подарунків на Новий рік

Бути оригінальним у виборі подарунків на Новий Рік – не завжди просте завдання. Підібрати сувенір потрібно з урахуванням переваг його майбутнього власника, що іноді дуже важко. Розглянемо добірку корисних та безпрограшних презентів на Новий Рік.

Фітнес-браслет буде корисною річчю для людей з активною життєвою позицією, прихильників ЗОЖу та спортсменів. Також цей пристрій буде корисним і для офісних працівників. Розумний браслет стане чудовим помічником у підтримці здорового способу життя та контролі здоров’я.

Гарний блокнот або щоденник
Для колег та офісних працівників класичним подарунком є блокнот. При виборі враховуйте особливості роботи одержувача презенту та рід професії. Є оригінальні чорні блокноти із білою ручкою, які сподобаються творчим особистостям. Для жінок підійдуть гарні та барвисті щоденники. Бізнесменам краще вибирати лаконічні щоденники без химерних деталей.

Скретч-картка
Скретч-карти набирають популярності серед любителів подорожей. Ця оригінальна ідея для подарунка, який можна повісити на видному місці у будинку чи офісі та візуалізувати бажані подорожі. Навіть для домосідів презент припаде до душі, оскільки карту можна оформити у вигляді картини та милуватися гарним дизайном.

Антистрес-розмальовки
По-справжньому оригінальним сувеніром можна вважати антистрес-розмальовки. Опрацьованість деталей та можливість реалізувати свої творчі здібності допоможуть:

переключити увагу;
зняти напругу.
Багато дорослих захоплюються такими презентами.